Lauha Living

Monipuolista yritysviestintää

Lauhalogic- valmennus

Tehokkaasti liidejä visuaalisella Instagram-tilillä.

Autan sinua saamaan selvennyksen siihen, mihin keskittyä, jotta voit kasvattaa liiketoimintaasi ja tuoda äänesi kuuluviin visuaalisin keinoin.

Premium-ohjelmassani yhdistyvät valmennus, konsultointi ja verkkokurssi, jotka auttavat sinua kasvattamaan yritystäsi ja saamaan itsellesi lisää vapaa-aikaa tekemällä Instagram-tilistä tehokas kasvu- ja markkinointikanava.

Luodaan yhdessä yrityksellesi kohderyhmään vetoava visuaalinen ilme; autan sinua kuvien editoinneissa sekä tekstien kirjoittamisessa ja opastan miten esiinnyt videolla, jotta voit itsevarmuudella olla yrityksesi kasvot.

KENEN KANSSA TYÖSKENTELEN: Tärkeintä on, että työskentelen ihmisten kanssa, jotka ovat kiinnostuneita asiastani, valmiita sitoutumaan 110%, sijoittamaan yrityksensä kasvuun ja joita uskon voivani oikeasti auttaa. Työskenneltyäni kymmenien henkilöiden kanssa huomaan kuitenkin, että ihanteelliset asiakkaani ovat palvelualojen yrittäjiä, kuten

  • Valmentajia, coacheja, kouluttajia tai mentoreita
  • Kauneudenhoitoalan yrittäjiä
  • Digiyrittäjiä
  • Personal trainereita
  • Hyvinvointialan yrittäjiä
  • Valo- tai videokuvaajia
  • Eri alojen asiantuntijoita

 

KESKEISET LOPPUTULOKSET KANSSANI TYÖSKENTELYN JOHDOSTA

Sisällöntuotanto ja myyminen tuntuvat vaivattomilta ja esiintyminen on itsevarmaa. 

Some ei ole enää yrityksestä erillinen osa, vaan vahvasti mukana yrityksen viestintä- ja markkinointistrategiassa. 

Voit luottaa siihen, että yrityksesi kasvaa ilman maksettuja mainoksia tai monia eri kanavia. 

 

MITEN TEEN SEN: 

10 viikon pituinen Lauhalogic premium -ohjelmani ottaa kolmiosaisen lähestymistavan yrityksesi Instagram-tilin rakentamiseen: perusteet, visuaalinen ilme, kasvustrategia.

Käytän ainutlaatuista Lauhalogic -ohjelmaani vähentääkseni yrityksesi kasvattamiseen liittyvää turhautumista keskittymällä asioihin, joilla on oikeasti merkitystä. Jotta voit vapauttaa aikaasi palveluiden tuputtamisesta ja turhasta ajan kuluttamisesta sosiaalisessa mediassa tai pohtimisesta kuinka voisit saada lisää asiakkaita.

Ohjelmani jälkeen sinulla on itseluottamus ja taito nousta alasi ykköstekijöiden joukkoon! 

 

MITEN PÄÄSET KÄSIKSI OHJELMAANI:

Varaa ilmainen strategiapuhelu jo tänään! Puhelussa tutustumme toisiimme, kerron sinulle tarkasti kuinka voin auttaa, ja päätämme yhdessä tuntuuko yhteistyö oikealta ratkaisulta.

Voit varata puhelun täältä Calendly – Anniina Hurme

 

MIHIN TUTUSTUA ENSIKSI?

Vieraile Instagram-tililläni @lauhaliving, niin pääset tutustumaan ilmaiseen sisältööni ja ainutlaatuiseen tapaani hankkia liidejä yritykseni Instagram-kanavasta.